21.5.12

Φωτογραφική έκθεση του Βασίλη Τσαρνά

Την πρώτη του ατομική έκθεση διοργάνωσε ο φωτογράφος Βασίλης Τσαρνάς ή, για τους φίλους στο Flickr, Vasilis Amir. Η δουλειά του πρωτότυπη με έντονες σουρεαλιστικές νύξεις είχε τον τίτλο: "παρατεταμένες στιγμές".

From Vasilis Amir's photo exhibition, a photo by Eva Psarrou on Flickr.

Ο χώρος που φιλοξένησε την έκθεση ('bartesera'), ένας πολυχώρος στη στοά Πραξιτέλους στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ιδιαίτερα ζεστός και κουλτουριάρικος, με τα έργα του καλλιτέχνη να ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο το περιβάλλον.



Όμορφος ατμοσφαιρικός φωτισμός, ιδανικός για να αναδείξει τις υπέροχες φωτογραφίες του Βασίλη, τον οποίο είχα την τύχη να γνωρίσω και από κοντά στη συνάντηση των φωτογράφων του Flickr της Αθήνας (είχα κάνει ανάρτηση γι' αυτήν, μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.)




Ο ίδιος γράφει:

"Αυτό που με τραβάει στο να φωτογραφίζω δεν είναι ο κόσμος "όπως είναι". Αυτά που θέλω να βλέπω δεν είναι, ωστόσο, λιγότερο πραγματικά κι ας παρεμβαίνει κι ένα μηχανικό μάτι, μαζί με την πρόθεση για μια πιο θολή, κουνημένη ή πολυεπίπεδη ματιά. Χρειάζομαι αυτό το καθρεφτάκι για να τονίζω τα είδη της ομορφιάς που αγαπάω και να συμφιλιώνομαι με τον κόσμο, πιάνοντάς τον απο 'κει..."

Η έκθεση του Βασίλη Τσαρνά διήρκησε από τις 30 Απριλίου ως τις 19 Μαΐου 2012.

Εύχομαι πάντα δημιουργικός και εμπνευσμένος

Καλή συνέχεια!




3 σχόλια:

Βασίλης Τσαρνάς είπε...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δημοσίευση, την επίσκεψη και τα τόσο καλά σας λόγια! Είναι τιμή μου να βλέπω κάτι δικό μου στο μπλογκ μιας τόσο δημιουργικής φωτογράφου όπως εσείς! πολλά φιλιά:)

Ανώνυμος είπε...

Congratulations. And yes, great pictures. Please have a good Tuesday.

Eva Psarrou είπε...

@ Βασίλης Τσαρνάς
Καλή συνέχεια στη φωτογραφική σου σταδιοδρομία, με πολλές ακόμη επιτυχημένες ατομικές εκθέσεις!

@ Robert Geiss
You too, Robert, take care :)