30.7.24

Παρίσι, Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Περιμέναμε πώς και πώς να παρακολουθήσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην πόλη του φωτός. Όλοι είμασταν κολλημένοι στους δέκτες να θαυμάσουμε την τελετή έναρξης. Ήθελα να δω πόσο πιο πολύ θα μας ξεπερνούσαν μετά την δική μας διοργάνωση του 2004, τότε που γκρινιάζαμε ότι ξοδέψαμε χρήμα που δεν χρειαζόταν. Και, ω, τι απογοήτευση! Ω, τι θλίψη! Τι ντροπή! Δεν πίστευα αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου. Σίγουρα μιλάμε για το Παρίσι; Για τη Γαλλία; Την χώρα της κουλτούρας, του πολιτισμού, του ωραίου, τη χώρα του μεγαλείου και της ομορφιάς, της ελευθερίας, της αδελφοσύνης;

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά, εγώ έμεινα με το σαγόνι πεσμένο στο έδαφος. Ανήκουστα πράγματα συνέβησαν αυτό το βράδυ. Όλη η ατζέντα της ανωμαλίας - συγγνώμη, της "διαφορετικότητας" - όλη η σατανολατρεία, όλη η ύβρις πάνω σε κάθε τι το αθλητικό, την πανανθρώπινη ιδέα του αθλητισμού, της άμιλλας, της αδελφοσύνης, όλα είχαν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. Κάθε αξία, κάθε τι το ανώτερο, το φυσικό, το άριστο, όλα παραγκωνίστηκαν σε έναν σκοτεινό βωμό με σκοτεινή ατζέντα που μόνο ελευθερία δεν θέλησε να προβάλει. Το μόνο που προβλήθηκε τελικά ήταν πώς θα κάνουν τα πάντα να καπελλώσουν το φυσιολογικό για χάρη του ανώμαλου, πώς το ανώμαλο πρέπει να επιβληθεί παγκοσμίως ως η νέα νόρμα και πώς το φυσιολογικό πρέπει να κλειστεί σε ένα ντουλάπι και αλοίμονο σε όποιον τολμήσει να αντικρούσει τη νέα αυτή νόρμα του έτσι θέλω, γιατί έτσι το θέλω και αυτό θα κάνω, γιατί μπορώ.

Δεν σεβάστηκαν τίποτα, ένα ξεδιάντροπο πανηγύρι με ζόμπι χορούς, λες και οι χορευτές ήταν σεληνιασμένοι; δαιμονισμένοι; μαστουρωμένοι; δεν μπορώ να πω. Μία Βαβυλώνα ακολασίας, ένα freak show χωρίς καμία αιδώ ή αίσθηση του μέτρου, μία φρικαλέα γιορτή στο βωμό του Σατανά με όλα τα σατανιστικά σύμβολα να εκτείθενται σε κοινή θέα πάνω στην πασαρέλα των Σοδόμων και Γομόρρων. Ναι, σατανιστές είδα εκεί πάνω σε σατανιστικές τελετές, σε αυτά τα θλιβερά καΐκια να πλέουν συνωστισμένα σε έναν βρώμικο Σηκουάνα, να χλευάζουν τον Χριστιανισμό με μια ανεκδιήγητη απομίμηση του Μυστικού Δείπνου, να προκαλούν τους Χριστιανούς ανά την υφήλιο, επιβάλλοντας την ατζέντα του ουράνιου τόξου, που και αυτό το σύμβολο το καπηλεύτηκαν αυτόβουλα και προκλητικά, προκειμένου να χλευάσουν και πάλι την διαθήκη σωτηρίας του Θεού προς τον άνθρωπο. 

Δεν μιλάμε για άθεους πλέον, μιλάμε καθαρά για αντίχριστους, πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσαν να το έχουν κάνει. Γιατί κανένας δεν χλευάζει τον βουδισμό; Γιατί κανένας δεν διακωμωδεί τον ινδουισμό; Γιατί κανένας δεν τολμάει να εκθέσει τον ισλαμισμό; Θα σας πω γιατί. Γιατί αν τολμούσαν να το κάνουν δεν θα υπήρχε Παρίσι σήμερα. Γιατί κοροϊδεύουν αυτό που φοβούνται. Κι αυτό που φοβούνται δεν είναι ο Μωάμεθ ή ο Βούδας και δεν ξέρω εγώ και τι άλλο. Είναι ο Χριστός.

Έχουμε κλείσει τα μάτια μας μπροστά σε αυτό που συμβαίνει. Γιατί τόσος φόβος; Ποιον φοβάστε; Γιατί φοβάστε να μιλήσετε; Να υπερασπιστείτε τις αξίες σας; Πού είναι η ανδρεία σας; Πού είναι η τιμή σας; Πώς επιτρέπετε να προσβάλουν την ταυτότητα, την αξιοπρέπειά σας; Πού είναι η πίστη σας, να πάρει η ευχή; Όλα μόδα είναι για σας; Όλα πιστεύετε ότι είναι αθώα; Αν δεν μιλήσετε τώρα που το πράγμα ξεφεύγει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, τι θα έχει απομείνει να σωθεί για τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας; για τον εαυτό σας τον ίδιο; Και βάζω κι εμένα μέσα, βέβαια. Γιατί όλοι μας κλείνουμε τα μάτια σε αυτό που συμβαίνει.

Ντροπή και αίσχος που τέτοια έκτρωπα διαδραμματίζονται σε μία κατά βάθος χριστιανική χώρα. Αν είχαν πράξει τέτοια αίσχη σε βάρος του μουσουλμανισμού, το Παρίσι θα είχε γίνει στάχτη μέσα σε μια νύχτα. Όμως εμείς είμαστε χριστιανοί. Δεν πρεσβεύουμε την βία, αλλά την αγάπη, την συγχώρεση, την ανεκτικότητα στο διαφορετικό. Όμως, μη βλασφημείς τα θεία, γιατί μπροστά σου θα το βρεις. Για το καλό σου το λέω. Είναι θείος νόμος, όταν γυρίζεις την πλάτη στον Θεό, δεν πρόκειται να γλιτώσεις από τη θεία δίκη. Η δικαιοσύνη θα έρθει και θα σε βρει και τότε δεν θα υπάρξει καμία λύτρωση και καμία σωτηρία για σένα. Γιατί για σένα, θα είναι αργά.

Μετά το σοκ που είδαν τα μάτια μου, πλέον δεν έχω μέσα στο μυαλό μου καμία αμφιβολία. Οι προφητείες της Αγίας Γραφής, των προφητών και των αγίων μας επαληθεύονται κατά γράμμα, τα έσχατα είναι εδώ, τα ζούμε, τα βλέπουμε με τα μάτια μας. Ο Χριστός μας είχε προειδοποιήσει, προκειμένου να φυλαχτούμε από το κακό που έρχεται. Και το κακό αυτό είναι το αποτέλεσμα της δικής μας αποστασίας, του γυρίσαμε την πλάτη, βουλιάξαμε στις ηδονές, στην αμαρτία. Θεός και αμαρτία δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Και όπου λείπει ο Θεός, ο διάβολος κάνει πάρτι. 

Λίγος χρόνος έχει απομείνει για μετάνοια. Προσευχηθείτε να σας στείλει ο Θεός φως να ανοίξουν τα μάτια σας. Μην πέφτετε στις παγίδες του σκοτεινού. Είναι ψεύτης, σε αποπροσανατολίζει, σε παγιδεύει, σε ασχημαίνει, σε αγχώνει, σε καταθλίβει, σε ρίχνει στην απόγνωση, στις ουσίες ώστε να μην έχεις διαύγεια νου, σε μπερδεύει ώστε να απωλέσεις τον εαυτό σου, που είναι Θεός κατ' εικόνα, και την έχεις αμαυρώσει. Ο άνθρωπος είναι όμορφος από τη φύση του και γνωρίζει την ταυτότητά του όταν είναι με τον Θεό. Τατουάζ και χαλκάδες στη μύτη μόνο οι αιχμάλωτοι και οι δούλοι είχαν πάνω τους, είχαν σφραγιστεί από τον ιδιοκτήτη ή τον κατακτητή τους. Αυτό θέλετε να είστε; Αιχμάλωτοι του σατανά; Πιστεύετε ότι θα σας την χαρίσει με όλα αυτά που σας τάζει; Δεν διαβάζετε τι λέει εκεί μέσα ο Λόγος του Θεού; Δεν θα σταματήσει να σας δελεάζει μέχρι να σας βάλει τον χαλκά πρώτα και μετά να σας διαλύσει. Μισεί τον άνθρωπο, το μόνο που θέλει είναι να αφανίσει κάθε τι το ανθρώπινο που κουβαλάει φως Θεού. Άνθρωπε, το μόνο που θέλει είναι να σε καταστρέψει, δεν το βλέπεις; Σωτηρία μόνο από τον Θεό θα βρεις. Και Θεό θα βρεις μόνο μέσω Ιησού Χριστού, γιατί Αυτός δεν δείχνει τον δρόμο, είναι ο δρόμος και γιατί Αυτός δεν λέει αλήθεια, είναι η αλήθεια. Η μόνη αλήθεια που δεν είναι μπερδεμένη με πλάνη. Μετανόησε και γύρνα πίσω, ο χρόνος που έχει απομείνει δεν είναι πολύς.

Όλα προχωρούν βάσει σχεδίου. Ανοίξτε τα μάτια σας, αγρυπνείτε. Φυλάξτε την καρδιά σας, την ψυχή σας ως κόρη οφθαλμού, ως πολύτιμο μαργαριτάρι, γιατί ο πονηρός έχει βαλθεί να σας την αρπάξει, χωρίς να σας ζητήσει την άδεια. Δεν θα σταματήσει μέχρι η ψυχή σας να γίνει τόσο σκοτεινή που ούτε τον εαυτό σας δεν θα μπορείτε να αναγνωρίζετε πια, είναι πολλοί εκείνοι που βρίσκονται σε αυτό το στάδιο, κυκλοφορούν δίπλα μας, ανάμεσά μας, νεκρά κορμιά χωρίς ψυχή. 

Προσευχηθείτε ο Θεός να σας δώσει διάκριση. Το να λες ότι είσαι χριστιανός στο όνομα, πλέον δεν φτάνει. Ήρθε ο καιρός ο τίτλος αυτός να αποκτήσει και ουσία. Είναι ομολογία πλέον να μιλάμε για Χριστό, να φοράμε τον σταυρό στον λαιμό μας. Ακόμα κι αυτό τους δαιμονίζει. Αν δεν παλέψουμε για τον Χριστό θα μας καταπιεί το σκοτάδι. Εμείς είμαστε το φως του κόσμου. Εμείς, οι χριστιανοί. Εμείς είμαστε το αλάτι. Χωρίς Χριστό είμαστε χαμένοι από χέρι. 

Δεν θέλω να προσυλητίσω κανέναν, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει, είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. Αιώνιας ζωής και αιώνιου θανάτου. Και τα περιθώρια για παιχνίδια έχουν στενέψει. Μάθετε ποιος είναι ο Θεός που λατρεύετε, μελετήστε τον. Μας τα έχει δώσει όλα για να ξεφύγουμε από τον όλεθρο και να σωθούμε. Μας έδωσε τον εαυτό του για μας. Έχυσε το αίμα του πάνω στον σταυρό. Δέχτηκε βασανιστήρια, χλευάστηκε, χτυπήθηκε, μαρτύρησε. Ποιος άλλος "θεός" έχει θυσιάσει το οτιδήποτε για σας; Ποιος; Βρέστε μου έναν. Μόνο ο Χριστός τα έκανε αυτά. Αναρωτηθείτε γιατί και κάντε τις συγκρίσεις σας.

Δεν βάζω καμία φωτογραφία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από το φετινό Παρίσι, γιατί θα μου μαγαρίσουν το blog. Ένα μαύρο σκοτάδι έπνιξε την πόλη του φωτός φέτος, μου είναι αδιανόητο να φανταστώ ότι προετοιμάζονταν επτά χρόνια για να παρουσιάσουν αυτό που είδαν τα μάτια μας. Είναι πολλές οι εταιρείες που έχουν αποσύρει τις χορηγίες τους λόγω βλασφημίας και χλευασμού απέναντι στον Χριστό και τους χριστιανούς ανά τη γη. Πολλοί είναι και εκείνοι που μποϋκοτάρουν την όλη διοργάνωση. Τουλάχιστον εκείνοι κάνουν κάτι ως αντίδραση. Εγώ δεν έχω ούτε τη δύναμη, ούτε την επιρροή, ούτε τα χρήματα να προβώ σε δραστικές ενέργειες. Μπορώ όμως να μποϋκοτάρω με τον τρόπο μου ως άτομο και να μιλήσω ξεκάθαρα για όλα αυτά που οι επίσημοι φοβούνται να κατονομάσουν, μήπως και σωθεί καμιά ψυχή. Γιατί ακόμα και μία φωνή, όταν είναι εκ Χριστού, έχει τη σημασία της.

Την φωτογραφία την έβγαλα πριν από αρκετά χρόνια σε ταξίδι μου στη Γαλλία, τότε που την θαύμαζα. Είναι οι Βερσαλλίες και την έχω παραποιήσει αρκετά για τον συμβολισμό του πράγματος.

Αυτά και ο Θεός βοηθός.

Με αγάπη,

Εύα 💗


Δεν υπάρχουν σχόλια: