25.11.13

Η έκθεση ρολογιών στην Αθήνα!

Παρά τον βροχερό καιρό επίσημοι προσκεκλημένοι και απλός κόσμος τίμησαν την αξιέπαινη προσπάθεια των μελών της Δράσης Ελληνίδων Bloggers και τις Χρυσομέλισσες με την παρουσία τους και την έμπρακτη και ενθουσιώδη συμμετοχή τους.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης Χειροποίητων Ρολογιών στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Τα δεκάδες εκθέματα που συγκεντρώθηκαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας ήταν φτιαγμένα όλα με μεράκι και πολύ φαντασία, χειροποιήματα που θα ζήλευαν και οι πιο έμπειροι επαγγελματίες. Μέσα σε λίγες ώρες είχαν πωληθεί σχεδόν όλες οι δημιουργίες των κοριτσιών!
Bloggers που από απλές ψηφιακές παρουσίες απέκτησαν πρόσωπο, λόγο και χαμόγελο, η Ρένα, η Λίλα, η Μαρία, η Κατερίνα και όλη η παρέα που γνώρισα για πρώτη φορά από κοντά, κορίτσια ζεστά και χαρούμενα που μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε εκείνα επιλέγουν να αφιερώσουν τον χρόνο και τη δημιουργικότητά τους σε έναν ανώτερο σκοπό, να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο τον συνάνθρωπο που υποφέρει. Η εθελοντική προσφορά τους η μόνη ανταμοιβή.
Τα έσοδα της έκθεσης χειροποίητων ρολογιών, όπως και όλων των προηγούμενων εκθέσεων που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι τώρα, διατείθονται και πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτή τη φορά, αποδέκτης είναι το Χριστοδούλειο ίδρυμα προστασίας παιδιών.








Τα παιδιά χορεύουν και τραγουδούν προς τέρψη των επισκεπτών



Με την Δια Χειρός Ρένα Χριστοδούλου, την ψυχή της διοργάνωσης!

Και με τα υπόλοιπα κορίτσια που είχα την τιμή να γνωρίσω επιτέλους και από κοντά

Καμαρώνω το δικό μου απόκτημα, ένα πανέμορφο ρολόι φτιαγμένο από την Ποδηλάτισσα που ήδη κοσμεί τον προσωπικό μου χώρο


Χάρηκα πάρα πολύ που είχα την ευκαιρία να παραβρεθώ σε αυτή την έκθεση, μια εκδήλωση που σίγουρα θα έχει και συνέχεια. Μια παρέα κοριτσιών που δεν γνωρίζονται παρά μόνο μέσα από τα ιστολόγιά τους απέδειξαν ότι η συμπόνια, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η ανθρωπιά και η χαρά της δημιουργίας μπορούν να ανθίσουν ακόμα και μέσα από τον απρόσωπο χώρο του διαδικτύου.

Για όσους δεν πρόλαβαν, η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 27 Νοεμβρίου.

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από καρδιάς και πάντα επιτυχίες!



12 σχόλια:

Ποδηλάτισσα είπε...

Λυπάμαι που ενώ ήμουν εκεί και δεν είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω!!!!!!!! Χαίρομαι που κάτι δικό μου είναι κοσμεί τον χώρο σου και ευχαριστώ πολύ για την επιλογή!!!! Ελπίζω σε επόμενη εκδήλωση να έχω την χαρά να σε γνωρίσω!!!!!

Eva Psarrou είπε...

@ Ποδηλάτισσα
Μπορεί και να συναπαντηθήκαμε χωρίς να το ξέρουμε! Ίσως την επόμενη φορά να υπάρχουν ταμπελάκια στο πέτο που να δείχνουν ποιος είναι ποιος και να μη χάνονται έτσι τέτοιες σπάνιες ευκαιρίες που ο βορράς συναντιέται ζωντανά με το νότο.
Τα ρολόγια σου ήταν όλα εκπληκτικά, ξετρελάθηκα επίσης και με τον χαρταετό (ο οποίος είχε πουληθεί!). Ο δε πύργος του Άιφελ με το ζευγάρι αγοράστηκε από συγγενή μου που είχα φέρει στην εκδήλωση.
Είδα ότι ανήκαν σε σένα και τα τρία αφού επέστρεψα στο σπίτι και μπήκα στο blog σου!
Ελπίζω σε επόμενη εκδήλωση να είμασε πιο τυχεροί και να συναντηθούμε!
Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια!

oldthings είπε...

Εύα μου ,πολύ όμορφη ανάρτηση ,μπήκα στο κλίμα της εκδήλωσης παρότι έλειπα ! Γνώρισες και τα κορίτσια από την Θεσσαλονίκη ! Ακούραστες και δημιουργικές ! Πολύ χαίρομαι που έχεις ένα έργο της πολυαγαπημένης και ακούραστης Βίκυς ! Καλή σου βδομάδα !

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑ ΜΟΥ!!!
ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ !!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

Memaria είπε...

Με γεια το ρολόι σου!!
Είναι πάρα πολύ όμορφο!
Μπράβο σε όλα τα κορίτσια που προσφέρουν πραγματικά και μπράβο σε σένα για την όμορφη ανάρτηση!
Φιλιά πολλά!

Eva Psarrou είπε...

@ oldthings
Από τις ελάχιστες φορές που γνωρίζω από κοντά άτομα μέσα από το ίντερνετ και νομίζω ότι πραγματικά άξιζε τον κόπο! Όσο για το ρολόι της Βίκυς, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! :-)
Φιλιά και καλή εβδομάδα!

Eva Psarrou είπε...

@ Rena Christodoulou
Ρένα μου κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Η εκδήλωση ήταν υπέροχη και η προσπάθεια που έγινε από όλα τα κορίτσια αξίζει συγχαρητηρίων!
Καλή ξεκούραση και πολλά φιλιά!

Eva Psarrou είπε...

@ me (maria)
Το μπράβο ανήκει στα κορίτσια! Το ρολόι έχει κλέψει καρδιές, όποιος το βλέπει το θαυμάζει κι εγώ περισσότερο απ' όλους! :-)
Φιλιά και καλημέρες!

DIMI είπε...

Διάλεξες ένα από τό ομορφότερα ρολόγια τής έκθεσης Εύα μου!!!
Οπως ξέρης είνα φτιαγμένο μέ decoupage!!!!Μέ γειά!!!!Φιλάκια!!!

Eva Psarrou είπε...

@ DIMI
Υπονοούμενον ελήφθη! :-)) Φιλιά και καλημέρες!

Bitch είπε...

Συγχαρητήρια στην ανάρτηση και το πανέμορφο ρολόι σου!
Δεν ήξερα μέχρι σήμερα ότι είσαι και εσύ Blogger!!
Είμαι με το όνομα μου στο Flickr Μόνικα Στρατάκη.
Φιλιά Εύα !

Eva Psarrou είπε...

@ Bitch
Γεια σου Μόνικα! :-)