28.11.15

Sherlock: Κύκλος 1ος, Επεισόδιο 1.



Να το περιμένεις μία ολόκληρη εβδομάδα, να είσαι με το ρολόι στο χέρι μετρώντας τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά,  να έχεις ειδοποιήσει όλα τα μέλη της οικογένειας να σου το υπενθυμίζουν μήπως και ξεχαστείς γιατί άνθρωπος είσαι μπορεί να συμβεί κι αυτό
και όταν έρχεται επιτέλους (!) η ώρα να ξεκινήσει το κανάλι να προβάλει το πρώτο (!) επεισόδιο της πολυαναμενόμενης λατρεμένης σου σειράς του BBC με τον λατρεμένο σου ήρωα της αστυνομικής λογοτεχνίας (και ηθοποιό που τον ενσαρκώνει τι, ψέματα να πω;) κι έχεις πάρει τη θέση σου στον αγαπημένο σου καναπέ με τη μαλακιά ροζ κουβέρτα να σου ζεσταίνει τα πόδια και το φλυτζάνι με το αχνιστό κακάο που μόλις έφτιαξες να σου χουχουλιάζει τις παλάμες, ακριβώς πριν τους τίτλους έναρξης να διακόπτεται η ροή του προγράμματος για να ανακοινωθεί σε έκτακτο δελτίο η ίδια κρύα σούπα που σου σερβιρίστηκε και χτες, και προχτές και τόσους μήνες τώρα. Α μα πια.

(Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για φωτογραφίες να ενώσω, έπεσα σε αυτό. Το blog του Dr. Watson που αναφέρθηκε στην αρχή του πρώτου επεισοδίου και οι σκεπτόμενοι παραγωγοί της σειράς του BBC φρόντισαν και το αξιοποιήσουν πάραυτα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: