8.2.14

Flickr - οι φωτογραφίες της εβδομάδας

Το όνομα αυτής της παραλίας είναι Λυανή Άμμος και βρίσκεται στη βόρεια έξοδο της πόλης της Χαλκίδας. Προς τα πάτρια εδάφη μου δηλαδή. Το θέαμα ανθρώπων που καταπιάνονται με το parasailing είναι πολύ συχνό χειμώνα - καλοκαίρι αφού η περιοχή ενδείκνυται για θαλάσσια σπορ λόγω της παλίρροιας και των δυνατών ανέμων που φυσούν συχνά εκεί.
Η φωτογραφία βγήκε εν κινήσει μέσα από το τζάμι του αυτοκινήτου στην επιστροφή μας για Αθήνα.

evapsarrou.blogspot.com




 
Μπαμπάς και γιος σε σύσκεψη για το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου. Πώς γίνεται και τον τελευταίο καιρό καταλήγουμε πάντα ο γιος να είναι αυτός που οργανώνει και ο μπαμπάς αυτός που συναινεί; Φαίνεται πως έχουμε αρχίσει να (ξανα)μπαίνουμε στη φάση εκείνη που οι όροι αντιστρέφονται, με το πρόγραμμά μας να το φτιάχνουν ..τα παιδιά μας!

evapsarrou.blogspot.com




 
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει μια φωτογραφία από τα μπισκοτάκια μου της προηγούμενης ανάρτησης, τα οποία σημειωτέον έκαναν θραύση στους φίλους του μικρού που ήρθαν χτες το απόγευμα στο σπίτι για να παίξουν και να δουν ταινία και τα τίμησαν δεόντως!

evapsarrou.blogspot.com





 
Ένας άγγελος στον ρόλο του αγγέλου, τι πιο τέλειος συνδυασμός από αυτόν; Μια παιδική παράσταση διοργανωμένη από τον δήμο και μια παρουσία που μάγεψε όσους την παρακολούθησαν. Κατάξανθο με ανοιχτόχρωμα μάτια, μέσα στη γλύκα, οι διοργανωτές είχαν βρει το ιδανικότερο κοριτσάκι για το ρόλο του αγγέλου, τα οποία βέβαια είναι και πολύ αγαπημένο μου φωτογραφικό θέμα. Ίσως επειδή έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα κορίτσια, καθότι αγορομάνα και ό,τι κοριτσίστικο κυκλοφορεί στο σπίτι είναι ή δικό μου ή της Νέλλης!

evapsarrou.blogspot.com

Μια έκθεση χειροτεχνίας από ανακυκλωμένα απορρίματα μας έφερε στο ναό τέχνης 8 Δυτικά στο Χαϊδάρι, ένα ιδιαίτερο κτήριο μεταβιομηχανικού design που αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα. Στους ορόφους φιλοξενούνται εκθέσεις εικαστικού ενδιαφέροντος ενώ στο υπόγειο γίνονται και live συναυλίες (θα υπάρξει φωτογραφία αυτού του event στις φωτογραφίες της επόμενης εβδομάδας). Αυτή εδώ είναι από τον χώρο του καφε-μπαρ που βρίσκεται στο ισόγειο. Πολύ ατμοσφαιρικό περιβάλλον με ζεστά χρώματα και υλικά, μας κέρδισε στη στιγμή.

evapsarrou.blogspot.com





 
Στο Flickr θα με βρείτε εδώ.

Ένας γιορτινός ανοιξιάτικος ήλιος βγήκε ύστερα από μια εβδομάδα μουντού χειμωνιάτικου καιρού με ψύχρα και βροχή. Βλέπω στα κανάλια όλο τον υπόλοιπο κόσμο να ταλανίζεται από παγετούς, πλημμύρες και έκτακτα καιρικά φαινόμενα κι εμείς εδώ δεν έχουμε καταλάβει σχεδόν τίποτα. Λες και κάποιος να έχει ευλογήσει αυτό τον τόπο με όλα τα ελέη του Θεού...

Καλό σαββατοκύριακο!


10 σχόλια:

Memaria είπε...

Για άλλη μια φορά υπέροχες φωτογραφίες...
Καλό Σαββατοκύριακο!!

DIMI είπε...

Ευλογημένος τόπος πράγματι Εύα μου!Τόν Σεπτέμβιο,πηγαίνοντας σέ φίλους,στά Βασιλικά,είδα καί φωτογράφισα το parasailing Πολύ εντυπωσιακό θεαμα!!Τό κοριτσάκι,ένα άγγελος!!!Καί πολύ cozy τό καφέ-μπάρ!!Πέρασες θαυμάσια!!Τό μαρτυρούν οι φανταστικές φωτογραφίες σου!!Ακόμα δέν ασχολήθηκα μέ τό Flickr!Μέ έχη ξετρελάνη η μικρή μας μπέμπα!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!

Rena Christodoulou είπε...

Τα κουλουράκια σου πρέπει να τα δοκιμάσω, αλλά αν είναι τόσο ωραία όσο λες, θα φάω όλο το ταψί!
Το πρόγραμμα σίγουρα το φτιάχνουν τα παιδιά, πως αλλιώς θα τα έχουμε κοντά μας!!!!!
Ν α είσαι καλά !!!
Φιλάκια!!!

Δημιουργία είπε...

Καλή εβδομάδα να έχεις. Οι φωτογραφίες σου υπέροχες, ειδικά η πρώτη.

Mia Petra είπε...

Είσαι πραγματικά υπέροχη!! Είδα τις φωτογραφίες σου στο λινκ που παραθέτεις και έμεινα άφωνη! Αγαπώ πολύ την Φωτογραφία κι αν μου το επιτρέπεις, θα ήθελα να αναρτώ κάποιες που και που, πάντα με αναφορά στην πηγή και με το λινκ σου εννοείται. Μόνο με την άδεια σου. Να είσαι καλά, καλή εβδομάδα και καλή σου μέρα!

Eva Psarrou είπε...

@ me (maria)
Να' σαι καλά, Μαρία μου - καλή εβδομάδα!

Eva Psarrou είπε...

@ DIMI
Σ' ευχαριστώ, Dimi μου - φιλάκια στη μπεμπούλα σας!

Eva Psarrou είπε...

@ Rena Christodoulou
Είναι πολύ ωραία συνταγή και σχετικά εύκολη, χρόνο να' χεις.
Μπήκαμε πάλι στη φάση που κανονίζουμε το τι θα κάνουμε ανάλογα με τα κενά στο πρόγραμμα του παιδιού, κάνε κι αλλιώς αν μπορείς δηλαδή :-)
Φιλιά, καλή εβδομάδα!

Eva Psarrou είπε...

@ Δημιουργία
Σ' ευχαριστώ πολύ, καλή εβδομάδα!

Eva Psarrou είπε...

@ Joan Petra
Φυσικά και μπορείς, σ' ευχαριστώ πολύ για την τιμή!
Καλή εβδομάδα, καλή σου μέρα!